Hanke on päättynyt – kiitos yhteistyökumppaneille!

Uudenmaan Digituki -hanke on päättynyt 31.10.2021. Uudenmaan Digitukiverkosto jatkaa toimintaansa uusin järjestelyin, mutta Uudenmaan Digituki -hankkeen kautta verkostoon ei ole enää mahdollista liittyä.

Hanketiimi toivottaa kaikille UuDin jäsenille ja yhteistyökumppaneille hyvää jatkoa digituen parissa. Kiitos, että olet ollut mukana UuDin työssä! Teidän asiantuntijuutenne tukemana olemme onnistuneet viemään Uudenmaan digitukea eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa digituen kehitystyötä.

Verkoston toimintaa jatkuu vaihtuvien koordinaattorien järjestämillä kokouksilla, joihin UuDin jäsenet ovat saaneet kalenterikutsun. Kokousten ohjelmasta ja järjestelyistä vastaavat tarkemmin tilaisuuksien koordinoijat.

UuDin tulevat kokoukset näet tapahtumakalenterista. Kalenteria ei päivitetä enää marraskuun jälkeen.

Digi- ja väestötietovirasto:

Alueellisesta koordinoinnista vastaa vuoden 2022 alusta Digi- ja väestötietovirasto. DVV:n valtakunnalliseen digituen verkostoon pääset liittymään TÄÄLTÄ. Lisäksi voit liittyä Digitukijat-ryhmään Facebookissa nähdäksesi digituen tuoreimmat kuulumiset.

Digi- ja väestötietovirasto järjestää digituen toimijoille kyselytunnit 9.11.2021 klo 12.00 – 13.00 ja 15.12.2021 klo 12.00 – 13.00. Tilaisuuksissa keskustellaan digituen vuoden 2022 tavoitteista ja toimintamallista. Kyselytunneille pääset osallistumaan TÄÄLTÄ.

Lisätietoja kaikista tulevista tapahtumista saat liittymällä valtakunnalliseen digituen verkostoon.

Lisätietoja saat DVV:n digitukitiimiltä.

Nettisivut:

Uudenmaan Digituki -hankkeen nettisivut ovat toiminnassa kesään saakka. Löydät sivuilta uutena koordinoijan käsikirjan sekä hankkeen kokoamat hyvät käytännöt. Sivuille tulevaa materiaalipankkia esitellään UuDin marraskuun tapaamisessa.

Tanna Rantaseen ja Joel Aaltoseen voit olla yhteydessä vielä marraskuun loppuun saakka.